معاونت فرهنگی
مدیریت فرهنگی و اجتماعی فرهنگی و اجتماعی
خبر : موضوع: ‌ دینی/آئینی
آغاز ثبت نام ازدواج دانشجویی

دانشجوی گرامی ، با عرض تبریک به مناسبت پیوند مبارکتان.

تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه 1393/07/01 تا 1394/07/01 می باشد.

- زمان آغاز ثبت نام برای زوج های دانشجو از تاریخ 94/07/11 لغایت 94/07/30 به مدت 20 روز خواهد بود.

- در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.

- دانشجویان پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتراستانی مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

-مدارک لازم جهت تایید: اصل و کپی عقدنامه، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل و کپی کارت دانشجویی

-در دانشگاه هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- دفاتر نهاد شایسته است حداکثر یک هفته پس از دریافت مدارک هر داوطلب، نسبت به تعیین تکلیف در خصوص تائید یا رد ثبت نام در سایت اقدام نمایند.

- ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت نام مقدور می باشد.

- به دانشجویان ثبت نامی امسال سه بسته آموزشی به شرح ذیل تعلق خواهد گرفت :

>؛ بسته شماره 1 : قبل از اعزام به سفر مشهد مقدس و از طریق مرکز آموزش مجازی نهاد

>؛ بسته شماره 2 : در زمان حضور در مشهد مقدس و در غالب کارگاههای آموزشی

>؛ بسته شماره 3 : پس از پایان سفر و از طریق مرکز آموزش مجازی نهاد

- در صورت استفاده از بسته شماره یک و شرکت در آزمون نهایی، جوایز ارزنده ای مثل کمک هزینه سفرهای زیارتی ، تبلت و ... به قید قرعه اهداء می گردد.